Hana Zagorová - Nešlap Nelámej : 1988 - Hana Zagorová : Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej : 1988 - Hana Zagorová : Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. 3 мин и 28 сек. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1985, vinyl records 45 ...
Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1985, vinyl records 45 ... from i.ytimg.com
Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir.

Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. 3 мин и 28 сек. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Популярные сегодня тексты и переводы песен:

Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Hana Zagorová - Cesta Ke Štěstí | www.mercatino-olomouc.cz
Hana Zagorová - Cesta Ke Štěstí | www.mercatino-olomouc.cz from www.mercatino-olomouc.cz
Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. 3 мин и 28 сек. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1986) - YouTube
Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1986) - YouTube from i.ytimg.com
Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch? Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42.

Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina hana zagorová. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook